Feest an de Reest 2022 is een feit!

Category: Activiteiten, Meerkamp, Nieuws, Strobalen Laden, Uncategorized | Date: april 28, 2022

Het Oranjefeest valt dit jaar op 10, 11 en 12 juni!

Wij hebben een leuk duo gevonden met een cabaret voorstelling. “Één en ander” zal deze avond een prachtige cabaretshow neerzetten in ons dialect. Voor deze avond zijn er 200 plaatsen beschikbaar en opgave is verplicht (wel gratis!). Opgave kan via het opgave formulier op deze site.

Zaterdagavond hebben we wederom het beruchte meerkamp en het strobaalladen met aansluitend de muzikale knaller Melrose!!

Opgave voor meerkamp en het strobaalladen mag via de app 06 118 636 80 of via info@oranjeverenigingoudavereest.nl of via het contactformulier op deze site. Teams voor het meerkamp bestaan uit minimaal 6 personen waarvan in ieder geval twee dames 🙂

Zondag is er ’s ochtends een muzikale invulling door Irjan en Eggie. Dit duo speelt accordeon, verteld heerlijke anekdotes en is niet vies van een goed gedicht op z’n tijd. Dit alles in de streektaol die we graag horen. Voor deze voorstelling zoeken wij ook actief contact met de “oudere” generatie.

Zondag middag hebben we het smikkelfestival op het programma staan. Lekker eten, drinken en genieten onder het genot van een muzikale invulling door Dorothee Spijker.

Delen via: